maandag 13 augustus 2012

SPUITEN EN SLIKKEN................

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt!  Al heel lang kon ik niet goed overweg met m'n huisarts. Waarschijnlijk lag dat meer aan mij dan aan hem maar het was gewoon zo. Nu heb ik een andere huisarts gekozen en wat een verademing. ...iemand die naar je luistert en m'n problemen serieus neemt. 
Doordat ik telkens zo verschrikkelijk moe was en zonder energie, heeft de arts een bloedonderzoek laten doen. Daaruit bleek dat m'n bloedsuikerspiegel huizenhoog was. Al jaren slikte ik 3 x daags 850 mg metformine. Direct werd ik doorgestuurd naar een diabetoloog in het ziekenhuis. Om een lang verhaal kort te maken: nu slik ik 3 x daags 1000 mg en 1 x per dag spuit ik Victoza. Op 29 augustus moet ik voor een dagopname naar het ziekenhuis en wordt alles gecontroleerd maar ik voel nu al me stukken beter. Wel  een paar dagen flink mi
sselijk geweest maar de energie begint weer terug te komen en ook heb ik alweer over een rommelmarktje rondgelopen zonder na 100 mr te moeten zitten. Wat ben ik blij dat ik eindelijk wat positiefs te melden heb. Ook heb ik weer zin om allerlei handwerkjes ter hand te nemen. Dit alles en het feit dat het al een tijdje heerlijk weer is maakt het allemaal dubbel zo fijn.    

2 opmerkingen:

  1. Nu de energie weer terug is, moeten we wel even les 2 voor het beter bloggen in praktijk gaan brengen. Want zonder foto's blijft het natuurlijk wel een beetje saai.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed idee Dorothé, ik zal binnenkort nog wat Australië foto's doorsturen, kan ze die er ook nog opzetten....

    Ennuh Dineke...... erg fijn te lezen dat het de goede kant op gaat. Succes met spuiten en slikken in Frankrijk.... x Ellen

    BeantwoordenVerwijderen